Hvorfor øker prisene?

Hei,

Som mange andre i vår bransje har vi ikke sluppet unna å bli rammet av pandemien og dagens verdenssituasjon med økte driftskostnader som resultat. Vi har lenge motstått å endre medlemsprisen for våre eksisterende medlemmer, men vi har nå kommet til et punkt hvor det ikke lenger er mulig å fortsette å tilby en god treningsopplevelse for alle våre medlemmer, uten prisøkning. Til tross for dette tilbyr vi fortsatt noen av markedets rimeligste medlemskap.

Vi håper selvfølgelig at du forblir medlem hos oss også etter prisøkningen. Som tidligere vil ditt medlemskap gjelde alle treningssentre. Medlemskapet ditt vil derfor fungere som normalt og betaler du med avtalegiro vil prisøkningen skje automatisk, men det er viktig at du hever trekkgrensen i god tid før prisøkningen trer i kraft for å sikre at betalingen kan gjennomføres.

Ny pris for eksisterende medlemmer gjelder fra 1/6 - 2022.

Velger du å si opp medlemskapet ditt senest 31/5 - 2022, betaler du din nåværende medlemspris frem til siste treningsdag. Du har 2 måneders oppsigelsestid.

For eksempel om du sier opp medlemskapet 15. mai, betyr det at du beholder din eksisterende pris til 15. juli, som også vil være siste gyldighetsdag.
Arun
Dette innlegget er stengt for ytterligere kommentarer.